THEA

TERAPIJE & TRETMAJI

MatejaLetnar-vzorec_barvni
ACCESS BARS® TRETMA

Access Bars® nežna tehnika, ki s pomočjo nežnih dotikov na 32 različnih točkah na glavi omogoča globoko sprostitev in povečanje zavedanja.

Z aktiviranjem teh točk dosežemo razelektritev v možganih, kar začne sproščati vse napetosti povezane s posamezno točko in področjem. Po 15 minutah Access bars® tretmaja možgani preidejo v theta stanje, ki spodbuja samozdravljenje telesa.

KAJ SO NJEGOVI UČINKI?

odpravljanje podzavestnih omejitev,

več lahkotnosti v življenju,

 delovanje iz dopuščanja,

globoka sprostitev,

spremembe na različnih področjih življenja,

povečana lahkotnost s telesom,

 boljši spanec,

večja jasnost,

več smeha,

odprtost za nove možnosti,

osvobajanje podzavestnih strahov,

več zavedanja na vseh področij življenja

osvobajanje od sodb, če se odločimo, da so le zanimiv pogled

povečanje koncentracije,

spoznanje, da energija spreminja omejitve in ne besede.

NAROČI SE

Za naročilo me pokliči na telefonsko številko 031 601 725,
piši na email  matejaletnar@thea.si
ali izpolni obrazec:

NAROČI SE

Za naročilo me pokliči na telefonsko številko 031/601-725,
piši na email  matejaletnar@thea.si
ali izpolni obrazec:

POGOSTA VPRAŠANJA

Vsak uspeh tretmaja je v prvi vrsti odvisen od tebe. Priporočljivo je, da ne ješ 1 do 2 uri pred terapijo. Na predvideni termin običajno pridi 5 minut prej. Zaželeno je, da se pred terapijo na ta način malo sprostiš in umiriš. Slečeš le gornja oblačila kot so bunda, jakna, kapa, odložiš prtljago, kot je torbica, telefon, ključi, uro, in se preobuješ v copatke.

Seznanim te z namenom tretmaja, razložim potek in te prosim, da sporočiš morebitne neugodnosti, ki bi se pojavile med tretmajem, saj je pomembno, da si sproščena. Pri svojem delu upoštevam etična načela varovanja osebnih podatkov in zasebnosti. Na masažno mizo se uležeš oblečena.

Tretma pričnem z dotikom, medtem ko ležiš na hrbtu. Tvoji roki sta ob telesu in se ne stikata. Z izvajanjem  barsov se začne razprševati električni naboj polarnosti, ki je shranjen v možganih. Z njihovo pomočjo se telo uči prejemanja in dopuščanja ter izbire lastnih pogledov na življenje. Med tretmajem sama določaš, koliko pritiska je zate primernega. Med tretmajem se pogovarjava le, če me nagovoriš, sicer ohranjava tišino. Glasba med tem ni prisotna. Povedano na preprost način, med  tretmajem se glava izprazni nepotrebnih misli, skrbi in občutkov, ki jih nosiš.

Kontraindikacije so znaki in okoliščine, ki jih prepoznamo kot neprimerne za izvajanje tretmaja. Naša telesa imajo svojo modrost in sporočajo, kdaj potrebujemo zdravljenje ali ne. Tretma nima znanih stranskih učinkov.

Pogostost in število priporočenih tretmajev se razlikujeta glede na posameznika, saj vsako telo reagira na svoj edinstven način. Access Bars® lahko služijo kot orodje za spremembe na vseh področjih življenja, če želiš izkusiti več lahkotnosti in  sproščenosti. Priporočam, da na posvetu določiva ustrezno število in pogostost tretmajev glede na tvoje individualne potrebe.

Reakcije vedno so, in to je prav, saj sporočajo informacijo o učinkih tretmaja. Med izvajanjem tretmaja delamo razelektritev telesa, kar spodbuja možgane k prošnji za sladkor in vodo. Zanimivo je, da kar 98% sladkorja, ki ga zaužijemo, gre v naše možgane, pri čemer telesu ni pomembno, v kakšni obliki ga zaužijemo. Pomembno je razumeti, da naš pogled na življenje ustvarja našo resničnost, kar je tudi rezultat tega procesa.

KORISTEN NASVET PO TERAPIJI

Dovoli si, da ta trenutek časa, ki si ga namenila zase v salonu še okrepiš.

Po terapiji se priporoča, da se ti ne mudi preveč in te prehitro ne odpelje na tekmo s časom in opravili.

Priporočljivo je pitje večkrat, a majhnih količin vode, da lahko telo samo očisti, in izloči kar je sposobno opraviti na naravni način.

ŠE NEKAJ ZANIMIVOSTI O ACCESS BARS®

Gary Douglas, ustanovitelj Access Consciousnessa, je dejal, da se je vse začelo z vprašanji. Spoznal je, da mora obstajati nekaj več od tega, kar je že poznal. Zato je začel postavljati vprašanja, kot so: Kaj sem sposoben biti? Kaj lahko storim, da bi izboljšal svoje življenje in svet okoli sebe? Njegova odprtost za vprašanja o tem, kako si želi, da bi izgledalo njegovo življenje, ga je pripeljala do odkritja 32 točk na glavi, znanih kot "barse".

Orodje Access Consciousness poudarja, da je moč v  vprašanju, ne v odgovoru. Vprašanja osvobajajo tista področja, kjer se omejujemo, razsvetlijo območja, kjer mislimo, da nimamo več možnosti. Vprašanje deluje kot orodje, ki odpira vrata, da lahko življenje teče k nam lahkotneje.

Čistilni izrek Access Consciousnessa, čeprav ni čarobna palčka opominja, da lahko stvari spremenimo z vprašanjem o svojih želja. Gary Douglas pravi, da ni neumnih vprašanj, so samo ljudje, ki ne sprašujejo. Zato si vsak  danpostavljajte vprašanja. In bodite prijazni do sebe.  Obsojanje sebe, je nekaj najbolj neprijaznega, kar si lahko narediš.

NAROČI SE

Za naročilo me pokliči na telefonsko številko 031/601-725,
piši na email  matejaletnar@thea.si
ali izpolni obrazec:

*Terapije, tretmaji, tehnike in metode, ki jih nudim fizično ali online v Thea salonu dobrega počutja ter so predstavljene na spletni strani www.matejaletnar.com, ne nadomeščajo strokovnih medicinskih uslug, uslug ​​psihiatra ali ​​dru​gih medicinskih strokovnjakov področja z licenco. Namen izkušenj in znanj na spletni strani, srečanjih ter delavnicah ni diagnosticiranje ali nadomestilo za medicinsko, psihološko ali kakršnokoli drugo zdravljenje ali terapijo ampak je namenjeno tvoji preventivi, pomoči in podpori do tvojega boljšega počutja in ravnovesja.