THEA

MENTORIRANJE

Ko si pripravljena stopiti na pot do svojih sanj, a ne veš, kako začeti?

Ne skrbi, nisi sama. Z mojim mentorstvom ti pomagam in te usmerjam na poti k uresničevanju  tvojega cilja.

Ti je zmanjkalo volje ali pa te že stiskajo roki pri zaključevanju študija?

Toliko slišiš o hvaležnosti, pa nisi prepričana, če bo delovala tudi zate?

Kako več poslušati in manj govoriti?

Kako postavljati prava vprašanja?

Kako zmanjšati obsojanje sebe ali drugih?

Verjamem, da lahko skupaj zmoreva več.

Mentoriranje Trajanje Cena
Osebno ali online 60 minut 50 EUR

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost.

Način plačila: gotovina ali po predračunu.

MatejaLetnar-vzorec_barvni

MNENJA STRANK

Profesor o Mateji

Kot profesor sem imel čast mentorirati Matejo tekom njenega dodiplomskega in podiplomskega študija. V okviru skupinskih mentoriranj se je samoiniciativno izkazala kot dragocena opora in pomoč drugim študentom pri izdelavi njihovih zaključnih del. Mateja je oseba, ki izstopa z izjemno toplino in pozitivnostjo ter profesionalnim pristopom. S svojo marljivostjo, točnostjo in doslednostjo je bilo sodelovanje z njo vedno prijetno in produktivno.

Mateja je nekonfliktna in potrpežljiva, kar ji omogoča, da učinkovito vodi svoje kliente skozi proces učenja in razvoja. Njena prijaznost in nesebična pripravljenost pomagati so lastnosti, ki jih v današnjem hitrem in zahtevnem svetu še posebej cenim.  

Poleg mentoriranja, Mateja profesionalno vodi tudi masažne terapije in delavnice za boljše počutje, kjer prav tako uporablja svoje vrline za spodbujanje in izboljšanje kakovosti življenja svojih klientov. Njena zanesljivost in odlične komunikacijske sposobnosti ji omogočajo, da na vseh področjih svojega delovanja dosega izjemne rezultate.

Verjamem, da bo Mateja s svojo predanostjo in strokovnostjo odlična izbira za vsakogar, ki išče podporo v akademskem svetu ali izboljšanje osebnega počutja. Z vsem srcem priporočam njene storitve vsem, ki cenijo visoko kakovost in osebni pristop.
Zadovoljna mentoriranka M. 🙂

Rada bi delila svoje izkušnje z Matejo, ki mi je pomagala premagati tri glavne izzive: pomanjkanje časa, pomanjkanje usmeritve in dvom vase. S Matejino pomočjo in podporo sem uspešno rešila te izzive. Opolnomočila me je, da sem začela verjeti vase in v svoje sposobnosti. Usmerjala me je, da sem začela delati bolj učinkovito, in z njeno pomočjo sem uskladila službene, družinske in zasebne obveznosti s pisanjem naloge.

Največji premik, ki sem ga dosegla, je bila sprememba miselnosti. Iz osebe, ki je dvomila vase in ni vedela, kako se lotiti nalog, najti čas in postaviti prioritete, sem postala organizirana oseba, ki zna upravljati s časom in prioritetami. Napredovala sem v vseh pogledih.

Pri Mateji mi je najbolj všeč njena strokovnost. Je odzivna, proaktivna in empatična. Njene komunikacijske sposobnosti so na visoki ravni, zna spodbuditi človeka in se drži časovnic. Skrbi, da se držimo postavljenih ciljev in rokov. Delo z njo je potekalo z veliko odprte komunikacije.

Matejo bi priporočila zaradi njenega znanja, sposobnosti opolnomočenja in predanosti vsakemu posamezniku. Je dragocena mentorica za vse, ki iščejo podporo in usmeritve pri pisanju zaključnih nalog.

Izkušnje z Matejo so mi pomagale pri doseganju mojih ciljev. Z njeno pomočjo sem osebnostno zrasla in napredovala tudi poklicno.
Mateja je sijajna neformalna mentorica pri pisanju zaključnih akademskih del. Zanesljiva, strokovno podkovana in empatična svetovalka, ki jo odlikuje sposobnost razreševanja situacij, v katerih se študentje znajdejo pri pisanju zaključnih del. Z znanjem, izkušnjami, zmožnostjo poslušanja in iskanja rešitev predstavlja trdno podporo na poti zaključevanja študija.
Nina
38 let
Mateja mi je svoje področje predstavila kar sama. Svoje delo je opravljala strokovno in zavzeto. Moj največji izziv pri doseganju cilja je bil čas in organizacija dela, vendar sem s pomočjo Mateje uspešno zaključila diplomo in se vpisala na višjo stopnjo študija. Delo z njo je bilo usklajeno in odprto, saj je vedno prisluhnila mojim idejam in mnenjem. Cenim njeno odkritost in spodbudo. Priporočam jo zaradi njenega strokovnega pristopa, razumevanja in prijaznosti. S pomočjo Mateje sem dosegla svoje cilje, in sporočilo, ki ga želim deliti, je, da je vsak sposoben doseči svoje cilje, še posebej z njeno pomočjo.
Katarina B.